Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η κάθοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η κάθοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

2' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ουρές πολλών χιλιομέτρων παρατηρούνται στα διόδια των Αφιδνών, λόγω των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σε περισσότερα από 350 πούλμαν με 22.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ, που έρχονται στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Πριν από λίγη αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας έχει λάβει η αστυνομία. Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι των πούλμαν που μεταφέρουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η κομβόι των πούλμαν προς το Ολυμπιακό Στάδιο.

Νωρίτερα παρουσιάστηκε εκτροπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, λόγω των δεκάδων πούλμαν, με οπαδούς του ΠΑΟΚ, που μεταβαίνουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλου ανάμεσα στην ομάδα τους και τον Παναθηναϊκό.

Τα πούλμαν ελέγχονται στα διόδια από την Αστυνομία ανά είκοσι, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά οχημάτων.

Επεισόδιο στο Κολωνάκι

Επεισόδιο σημειώθηκε στις περίπου 12:30, σε καφετέρια της πλατείας Κολωνακίου, όταν δύο άτομα, που επάνω τους έφεραν διακριτικά της ομάδας του ΠΑΟΚ, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα έξι ατόμων.

Δεν υπήρξε αναφορά για τραυματισμό.

Νωρίτερα, κατά την μετακίνηση των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά», σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα, με υλικές ζημιές, που έγινε στις 6.30 το πρωί στην Εθνική Οδό, κοντά στο Αερινό Μαγνησίας, έξω από το Βόλο.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σημειώθηκε καραμπόλα τεσσάρων λεωφορείων από την πομπή, με συνέπεια να προκληθούν υλικές ζημιές και να ακινητοποιηθούν τα συγκεκριμένα οχήματα.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ οι επιβάτες των συγκεκριμένων λεωφορείων παραμένουν στο σημείο εν αναμονή της άφιξης άλλων λεωφορείων που θα τους παραλάβουν, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Αθήνα.

Το «ασπρόμαυρο» κομβόι με τους φίλους του ΠΑΟΚ, προωθείται στον τελικό προορισμό, υπό τη συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης. Κατά την μετακίνησή τους, τα λεωφορεία έκαναν έως τώρα δύο στάσεις, έξω από την Λάρισα και στην περιοχή των Θερμοπυλών.

Επίθεση με αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ δέχτηκε νωρίτερα ένα από τα πούλμαν του ΠΑΟΚ στον Άη Γιάννη στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Η τεράστια αυτή επιχείρηση θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα κορυφωθεί το απόγευμα, όταν οι φίλοι ΠΑΟΚ θα εισέρχονται πια σταδιακά, από τις 4 ως τις 6 το απόγευμα, στο ΟΑΚΑ.

Η σπουδαία αναμέτρηση ξεκινάει στις 8 το βράδυ στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί απευθείας από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.

Τον τελικό θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά σε μαγνητοσκόπηση και από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 10 το βράδυ.

Συντονιστείτε στον ΣΚΑΪ 100,3. Από αυτή την ώρα πλούσιο pregame του τελικού με όλα τα τελευταία νέα των δύο αντιπάλων και τις εξελίξεις για τις αφίξεις των αποστολών και των πολυάριθμων οπαδών.

Αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού μείνετε συντονισμένοι για την απονομή του Κυπέλλου, τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και τα σχόλια εκλεκτών καλεσμένων.

Δύο συλλήψεις στα γραφεία συνδέσμου του ΠΑΟΚ, στην Ομόνοια

Δύο άτομα, 33 και 37 χρόνων, συνελήφθησαν σήμερα κατά τη διάρκεια έρευνας της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα, στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του ΠΑΟΚ επί της οδού Πειραιώς, στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στους εσωτερικούς χώρους των γραφείων, στο κλιμακοστάσιο και σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 15 βεγγαλικά, τρεις μεταλλικές ράβδοι, τέσσερα διάφανα πλαστικά μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και δύο μαχαίρια.

Οι συλληφθέντες είναι οι υπεύθυνοι των γραφείων του Συνδέσμου και οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή