Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αστυνομία της Αλεξανδρούπολης κρατείται ο ένας από τους δύο υπόπτους της δολοφονίας του επιχειρηματία ηλικίας 63 ετών, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Ο συλληφθείς, 43 ετών, που συνεπλάκη με τον επιχειρηματία για να τού αποσπάσει τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα, είναι ομογενής από τη Γεωργία.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι από το πρωί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, τον συνέλαβαν σε παραλιακή τοποθεσία κοντά στο σημείο που είχε εγκαταλειφθεί το δίκυκλο, με το οποίο διέφυγαν οι δύο δράστες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και τα κλοπιμαία, περίπου 10.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα αναζητείται και ένας Αλβανός συνεργός του, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ως δράστης της δολοφονίας.

Σημειώνεται ότι οι φερόμενοι ως δράστες έστησαν ενέδρα θανάτου το πρωί σε επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης, την ώρα από έφευγε από το σπίτι του στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, για να τον ληστέψουν.

Οι δράστες προσπάθησαν να τού αποσπάσουν τον χαρτοφύλακα που είχε στην καρέκλα του συνοδηγού.

Ο επιχειρηματίας αντέδρασε και συνεπλάκη με τον ένα δράστη, ενώ ο δεύτερος κατέβηκε από τη μηχανή και τον πυροβόλησε με πιστόλι δυο φορές στο στήθος. Στη συνέχεια, οι δράστες πήραν τον χαρτοφύλακα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν συνολικά δέκα κάλυκες από πυροβόλο όπλο ενώ το όχημα βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε παραλιακό δρόμο της Νέας Χηλής Αλεξανδρούπολης.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δεύτερου ατόμου συνεχίζονται ενώ μάρτυρες ανέφεραν στην αστυνομία πως οι δράστες ήταν άτομα νεαρής ηλικίας και κατά τη συμπλοκή τους με το θύμα, είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.

Οι καταθέσεις των μαρτύρων και οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας μετά φόνου του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείτο στον χώρο των ζαχαροπλαστείων και της εστίασης, συνεχίζονται.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή