Τη λύπη του για το τραγικό περιστατικό στον παιδότοπο εκφράζει ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Τη λύπη του για το τραγικό περιστατικό στον παιδότοπο εκφράζει ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη λύπη της εκφράζει η δημοτική αρχή Ελληνικού– Αργυρούπολης, με ανακοίνωσή της, για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε σε λούνα- παρκ, που λειτουργούσε στα όρια του δήμου και το οποίο οδήγησε στον θάνατο ενός 13χρονου αγοριού και τον σοβαρό τραυματισμού της εννιάχρονης αδελφής του.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «εκφράζουμε τη λύπης μας για το τραγικό συμβάν, όχι περιφερόμενοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά με το να είμαστε δίπλα στην οικογένεια και να συμπαραστεκόμαστε με συγκεκριμένες πράξεις στο μέτρο των δυνάμεών μας».

Τονίζεται επίσης, ότι ήδη διενεργούνται έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό γεγονός και για τις ευθύνες σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία του λούνα- παρκ, την πιστοποίηση της ασφάλειας των παιχνιδιών του και τους σχετικούς ελέγχους που πρέπει να γίνονται.

«Για τον λόγο αυτόν, δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα δηλώσεις για απόδοση ευθυνών. Όχι γιατί κρυβόμαστε, αλλά γιατί σεβόμαστε τη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Ελληνικού– Αργυρούπολης καταλήγει λέγοντας πως «δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι η σφοδρή και στοχευμένη επίθεση που γίνεται σε βάρος μας από ορισμένα μέσα, δημοσιογράφους, πολιτικούς και τοπικούς παράγοντες, έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση άλλων στόχων και συμφερόντων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή