6.462 προσλήψεις σε δήμους και ΝΠΔΔ

6.462 προσλήψεις σε δήμους και ΝΠΔΔ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι προσλήψεις στους δήμους και στα νομικά τους πρόσωπα θα φτάσουν το 2014 στις 6.462 άτομα. Πρόκειται για θέσεις οι οποίες έχουν ήδη εγκριθεί με υπουργικές αποφάσεις και αναμένεται η προκήρυξή τους το επόμενο διάστημα. Για τον υπολογισμό έχουν ληφθεί υπόψη τα αιτήματα που έχει αναλάβει ο κάθε δήμος.

Ολες οι προσλήψεις αφορούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Οι 6.011 προσλήψεις θα καλύψουν υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (καθαριότητα, αποχέτευση, ηλεκτροφωτισμός κ.λπ.), με οκτάμηνη διάρκεια απασχόλησης.

Οι υπόλοιπες 451 προσλήψεις θα κατευθυνθούν για την κάλυψη θέσεων παροχής υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους δημότες. Οσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν για χρονικό διάστημα 8 ή 11 μηνών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε φορέα.

Μεταξύ των ειδικοτήτων που θα προσληφθούν βρίσκονται οδηγοί λεωφορείου, καθηγητές Φυσικής Αγωγής, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, καθηγητές Ζωγραφικής, Πληροφορικής, ναυαγοσώστες, επόπτες πισίνας, δάσκαλοι κεραμικής, κοπτικής-ραπτικής, διακόσμησης, φωτογραφίας, θεατρολόγοι, καθηγητές Μουσικής, καθώς και καθηγητές υποχρεωτικών μαθημάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή