Γενετικό υλικό του Χριστόδουλου Ξηρού στον εκρηκτικό μηχανισμό του Α.Τ. Ιτέας

Γενετικό υλικό του Χριστόδουλου Ξηρού στον εκρηκτικό μηχανισμό του Α.Τ. Ιτέας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γενετικό υλικό του Χριστόδουλου Ξηρού ανιχνεύτηκε στον ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό που εστάλη πριν από λίγες ημέρες στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

«Ανακοινώνεται ότι, ανιχνεύτηκε γενετικός τύπος άνδρα, ο οποίος ταυτίζεται με τον ίδιο γενετικό τύπο άνδρα, που ανιχνεύτηκε σε αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν – κατασχέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησε για τη μεταφορά – διαφυγή του, από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, την 05-01-2014, ο καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου δέματος ανέλαβε χθες, Παρασκευή, η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», με προκήρυξή της.

Στην προκήρυξη, μάλιστα, η οργάνωση αναφέρθηκε στο καταζητούμενο μέλος της 17Ν, στέλνοντας "την αλληλεγγύη της με κάθε μέσο στον καταζητούμενο Αντάρτη Πόλης Χριστόδουλο Ξηρό".

Ο μηχανισμός, που είχε τοποθετηθεί σε κούφιο βιβλίο, περιείχε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικού υλικού και μεταλλικά αντικείμενα, ενώ δεν εξερράγη λόγω προβλήματος στη συνδεσμολογία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή