Έντεκα οργανώσεις ζητούν απόσυρση του σχεδίου νόμου για τον αιγιαλό

Έντεκα οργανώσεις ζητούν απόσυρση του σχεδίου νόμου για τον αιγιαλό

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την οριστική απόσυρση -και όχι την τροποποίηση- του σχεδίου νόμου για τον αιγιαλό και την παραλία ζητούν με κοινή τους ανακοίνωση οι 11 μεγαλύτερες περιβαλλοντικές οργανώσεις της χώρας.

Παράλληλα ζητούν από τους υποψηφίους δημάρχους να τοποθετηθούν δημόσια για το νομοσχέδιο, προκειμένου να αποτραπεί η κατάθεσή του στη Βουλή. 

Όπως αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση, οι 11 οργανώσεις δημιούργησαν την  ιστοσελίδα www.sos-aktes.gr στην οποία συγκεντρώνονται όλες οι πρωτοβουλίες κινητοποίησης ενάντια στο νομοσχέδιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ηλεκτρονικές υπογραφές ενάντια στο σχεδίου νόμου έχουν ξεπεράσει τις 160.000.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι οργανώσεις ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, ΑΡΧΕΛΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού , Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Greenpeace, Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, MEDASSET, MOm, Καλλιστώ και WWF Ελλάς

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή