Έκπτωση 5% στην Αγορά Καταναλωτή για τους κατόχους καρτών μέσων μαζικής μεταφοράς

Έκπτωση 5% στην Αγορά Καταναλωτή για τους κατόχους καρτών μέσων μαζικής μεταφοράς

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έκπτωση 5% στις αγορές προϊόντων από την Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη για τους κατόχους μηνιαίων ή ετήσιων καρτών του ΟΑΣΑ ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών.

Η Αγορά του Καταναλωτή λειτουργεί όπως είναι γνωστό στις εγκαταστάσεις της κεντρικής αγοράς του Ρέντη και απευθύνεται σε τελικούς καταναλωτές (όχι επιχειρήσεις). Μέσω της Αγοράς διατίθενται κρέατα, ψάρια, ψωμί και αρτοσκευάσματα, είδη παντοπωλείου κλπ. ενώ τα καταστήματα λειτουργούν 7 ημέρες την εβδομάδα.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Θ. Σκορδά και του προέδρου του ΟΚΑΑ κ. Π. Σταμπουλίδη ανακοινώθηκε επίσης η ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τις αγοραπωλησίες προϊόντων σε επίπεδο χονδρικής που πραγματοποιούνται στις κεντρικές αγορές. Μέσω της νέας υπηρεσίας παραγωγοί, χονδρέμποροι και λιανοπωλητές θα μπορούν να βλέπουν τις τιμές και να κλείνουν συμφωνίες εξ αποστάσεως.

Ο ΟΚΑΑ παρουσίασε το 2013 κέρδη άνω των 2 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών το 2012 ενώ ο τζίρος ξεπέρασε τα 14 εκατ., από 10 εκατ. ένα χρόνο πριν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή