Απευθείας πτήσεις Αθήνα – Σιγκαπούρη για την καλοκαιρινή περίοδο από την «Singapore Airlines»

Απευθείας πτήσεις Αθήνα – Σιγκαπούρη για την καλοκαιρινή περίοδο από την «Singapore Airlines»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Σιγκαπούρη και αντίστροφα θα πραγματοποιεί για την καλοκαιρινή περίοδο η αεροπορική εταιρία «Singapore Airlines».

Συγκεκριμένα, από χθες (Δευτέρα, 9 Ιουνίου) έως και τις 9 Οκτωβρίου 2014, η Singapore Airlines θα πραγματοποιεί δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προς Σιγκαπούρη και αντίστροφα, με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER.

Να σημειωθεί πως η Singapore Airlines εξυπηρετεί την αγορά της Ελλάδας για πάνω από 40 χρόνια.

Οι 2 απευθείας πτήσεις εβδομαδιαίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς την καρδιά της Ασίας έρχονται να προστεθούν στις 33 πτήσεις που πραγματοποιεί η εταιρία ήδη εβδομαδιαίως από Αθήνα προς Σιγκαπούρη με τις Turkish Airlines και Aegean Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης, καθώς και στις πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines μέσω Μιλάνου, Μονάχου, Φρανκφούρτης και Λονδίνου.

Παράλληλα, η εταιρία πραγματοποιεί 14 πτήσεις εβδομαδιαίως από Θεσσαλονίκη προς Σιγκαπούρη μέσω Μονάχου και Φρανκφούρτης με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean Airlines.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή