Εκρυβε το άψυχο σώμα της μητέρας της σε μπαούλο για δύο έτη

Εκρυβε το άψυχο σώμα της μητέρας της σε μπαούλο για δύο έτη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δύο ολόκληρα χρόνια κρατούσε κρυμμένο μέσα σε μπαούλο το πτώμα της μητέρας της μια 49χρονη γυναίκα στο Παγκράτι. Η πρωτοφανής υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού επισκέφθηκε τη 49χρονη στην πολυκατοικία της οδού Αιδεσίου 19 προκειμένου να της ζητήσει οφειλόμενα ενοίκια ετών. Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, φέρεται να αποκάλυψε άθελά της την ύπαρξη του πτώματος στο… σεντούκι, καθώς, στην απαίτηση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να του καταβάλει τα οφειλόμενα ενοίκια εκείνη απάντησε ότι έπρεπε πρώτα να ρωτήσει τη μητέρα της.

Στο σπίτι κλήθηκε η Αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη της 49χρονης, χημικού, στο επάγγελμα. Το πτώμα εξέτασε ιατροδικαστής ο οποίος απεφάνθη ότι ο θάνατος της ηλικιωμένης είχε επέλθει προ διετίας. Πάντως, ο θάνατος αποδόθηκε σε φυσικά αίτια και η 49χρονη συνελήφθη για περιύβριση νεκρού και όχι για ανάμειξή της σε εγκληματική ενέργεια. Μέχρι την ημέρα του θανάτου της, η ηλικιωμένη γυναίκα (απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών) έμενε μαζί με την κόρη της στην πολυκατοικία της οδού Αιδεσίου, ενώ κατά πληροφορίες το τελευταίο διάστημα η 49χρονη είχε εγκαταλείψει το διαμέρισμα και διανυκτέρευε σε ξενοδοχείο.

Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε το τοπικό Α.Τ. Στους αστυνομικούς που την εξέτασαν η συλληφθείσα δήλωσε ότι δεν ήθελε να «χάσει» τη μητέρα της.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μόλις μία εβδομάδα συνελήφθη από την Αστυνομία 52χρονος στους Αμπελόκηπους, καθώς προέκυψε ότι κρατούσε το άψυχο σώμα της γυναίκας του στο κρεβάτι τους για περισσότερες από 40 μέρες. Πάντως, ο 52χρονος κρατείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή