ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα οι βαθμοί για υποψηφίους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ

simera-oi-vathmoi-gia-ypopsifioys-ton-gel-kai-ton-epal-2032517

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ (της ομάδας Β΄) που διεκδικούν μία θέση σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Οι βαθμοί των υποψηφίων είναι ανηρτημένοι στα λύκεια από τη 1 μ.μ, ενώ οι υποψήφιοι μπορούν επίσης, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr/, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄ (που διεκδικούν μία θέση μόνο στα ΤΕΙ), καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν αύριο περί τη 1 μ.μ. στα ΕΠΑΛ, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Μέχρι την Πέμπτη 3 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία. Από την Πέμπτη 3 Ιουλίου έως τη Δευτέρα 14 Ιουλίου όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr. Η προθεσμία είναι αποκλειστική.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ πρέπει μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουλίου να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στα αγωνίσματα. Οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.