Προφυλακίσθηκε κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων αγοριών

Προφυλακίσθηκε κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων αγοριών

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακίσθηκε σήμερα μετά την απολογία του άνδρας 58 χρόνων, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων αγοριών. Ο κατηγορούμενος διέπραξε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14 χρόνου ανήλικου τις οποίες κατά την απολογία του σύμφωνα με πληροφορίες δεν αρνήθηκε, καθώς όπως προέκυψε από την προανάκριση, κατά την τελευταία διετία διέπραττε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου έναντι 10 ευρώ!

Επίσης, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι, ο δράστης διέπραξε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις τον τελευταίο χρόνο και σε βάρος ενός 17χρονου με ειδικές ανάγκες που φοιτά σε ειδικό σχολείο.

Η αντιεισαγγελέας Ηρακλείου, στην οποία οδηγήθηκε χθες το βράδυ ο κατηγορούμενος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 χρόνια, έναντι αμοιβής, για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και για αντίσταση κατά της Αρχής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή