Ώρες αγωνίας έζησε δικηγόρος στα χέρια ληστών

Ώρες αγωνίας έζησε δικηγόρος στα χέρια ληστών

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφιαλτικές ώρες στα χέρια τεσσάρων κουκουλοφόρων ληστών, έζησαν τα ξημερώματα,  δικηγόρος 45 ετών, η σύζυγός του, επίσης δικηγόρος και τα δύο παιδιά τους, 15 και 17 ετών, μέσα στο σπίτι τους στους Θρακομακεδόνες. Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και ακινητοποίησαν το ζευγάρι και τα παιδιά τους, τους έδεσαν και σύμφωνα με πληροφορίες, βασάνισαν τον άνδρα, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε χρήματα.

 Οι ληστές παρέμειναν περίπου τρεις ώρες στο σπίτι και τελικά έφυγαν παίρνοντας άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, ρολόγια και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Το ζευγάρι και τα παιδιά άρχισαν να φωνάζουν, μέχρι που τους άκουσε κάποιος γείτονας, ο οποίος τους απελευθέρωσε και κάλεσε την Αστυνομία.

 Μέχρι και αυτή την ώρα οι δράστες παραμένουν άφαντοι και αναζητούνται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή