Σύλληψη στους Ευζώνους με 4 κιλά κοκαΐνης

Σύλληψη στους Ευζώνους με 4 κιλά κοκαΐνης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τέσσερα περίπου κιλά κοκαΐνης που έφερνε από τη Βραζιλία, μέσω Σκοπίων, συνελήφθη ένας 21χρονος στο Συνοριακό Φυλάκιο Ευζώνων Κιλκίς.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς είχε στρατολογηθεί από διεθνή σπείρα εισαγωγής κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής στην Ευρώπη.

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του, έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ευζώνων Κιλκίς και το Τελωνείο Ευζώνων.

Ο 21χρονος, μετέφερε επιμελώς, κρυμμένη σε διπλά τοιχώματα πέντε γυναικείων τσαντών χειρός, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 3.948 γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί πριν από τρεις ημέρες από άγνωστο άτομο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 21χρονος προκειμένου να μεταβεί στη Βραζιλία και να παραλάβει την κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης, με σκοπό να την μεταφέρει στην Ελλάδα, στρατολογήθηκε από Νιγηριανό, μέλος διεθνούς σπείρας, που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής στην Ευρώπη. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή