Αλλοι δύο σοροί ανασύρθηκαν από το ναυάγιο στη Σάμο

Αλλοι δύο σοροί ανασύρθηκαν από το ναυάγιο στη Σάμο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Τις σορούς δύο ακόμη μεταναστών (ενός άνδρα και ενός αγοριού) ανέσυραν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος Σάμου, οι οποίοι από τις πρώτες πρωινές ώρες «χτενίζουν» τη θαλάσσια περιοχή, δέκα ναυτικά μίλια ανοιχτά του Καρλοβάσου, όπου χθες συνέβη το ναυάγιο λέμβου με παράτυπους μετανάστες, το οποίο έχει στοιχίσει τη ζωή σε έξι από αυτούς.

Εξάλλου, από τους έξι διασωθέντες που μεταφέρθηκαν στη Σάμο οι δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Ο ένας στην παθολογική κλινική και ο δεύτερος, 18 ετών, ο οποίος διασωληνώθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, και δεν χρειάστηκε να μεταβεί στη Μυτιλήνη. Οι γιατροί και το προσωπικό της ΜΕΘ, ενεργοποίησαν και το τέταρτο κρεβάτι της Μονάδας, καθώς η μεταφορά του στη Μυτιλήνη κρίθηκε ως εξαιρετικά επικίνδυνη για τη ζωή του.

Στην περιοχή του ναυαγίου βρίσκονται ακόμη τέσσερα σκάφη του Λιμενικού και ένα ελικόπτερο του Ναυτικού και σύμφωνα με τις μαρτυρίες αναζητούνται άλλα 20 άτομα αφού οι διασωθέντες δηλώνουν ότι στη λέμβο επέβαιναν 38 αλλοδαποί.

Εκτός από τους τέσσερις νεκρούς που βρέθηκαν στα ελληνικά ύδατα, ανασύρθηκαν άλλες δύο σοροί από τις τουρκικές Αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή