ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη την Κυριακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη την Κυριακή

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 20 Ιουλίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ θα εφαρμόσει η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που πιθανόν – όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της- θα προκληθούν από την ομαδική είσοδο των οχημάτων στην περιοχή της κοιλάδας των Τεμπών, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας.

Στις ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνεται η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

Επίσης, τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.