Σε πολλά μέτωπα οι έρευνες για Μαζιώτη

Σε πολλά μέτωπα οι έρευνες για Μαζιώτη

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται η περιοχή των Κάτω Πατησίων και οι αρχές ευελπιστούν ότι θα αποκομίσουν ευρήματα που θα ωθήσουν την έρευνα σε νέες αποκαλύψεις. Στο μικροσκόπιο κατοικίες στην Αγία Παρασκευή και τα Καμένα Βούρλα που συνδέονται με συνεργό του Μαζιώτη.

Εκτεταμένες έρευνες της αντιτρομοκρατικής σε κατοικία στην Αγία Παρασκευή και σε κατοικία στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, οι οποίες ανήκουν στον Γ.Π., 35 ετών. Παράλληλα, σήμερα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος 35χρονου συνεργού του Μαζιώτη, ο οποίος φέρεται ότι συμμετείχε στις ληστείες στα Μέθανα και στην Ακράτα το 2012. Ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί και καταζητείτο για ανάμειξη στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά (Ιούνιος 2008) στην οποία μετείχε και ο καταζητούμενος Βασίλης Παλαιοκώστας.

 Ο Μαζιώτης κατηγορείται, μεταξύ άλλων, ότι συμμετείχε στις ένοπλες ληστείες τραπεζών σε Μέθανα (25/7/2013) και Κλειτορία (10/3/2014), ενώ ο 35χρονος συνεργός του διαπιστώθηκε ότι πήρε μέρος στις ληστεία στα Μέθανα και στην Ακράτα, τον Δεκέμβριο του 2012. Η Αντιτρομοκρατική είχε αποδώσει τη ληστεία στην Ακράτα στον Μαζιώτη, δίχως ωστόσο να βρει συγκεκριμένο στοιχείο που να τον «δένει» με την ενέργεια. Αντίθετα, ανιχνεύτηκε δακτυλικό αποτύπωμα του 35χρονου Γ. Π. στο υποκατάστημα της Eurobank στην Ακράτα, ενώ η συμμετοχή του στη ληστεία των Μεθάνων φέρεται να επιβεβαιώνεται από γραφολογική εξέταση. 

Παράλληλα, οι έρευνες στην Πεύκη, στο διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας επι της οδού Υψηλάντου 27, στην Πεύκη. , θα συνεχιστούν το πρωί του Σαββάτου. Μυστήριο αποτελεί το περιεχόμενο της αποθήκης της κατοικίας και η οποία μάλιστα δεν ανοίγει με τα κλειδιά που είχε στην κατοχή του ο Μαζιώτης. Ταυτόχρονα, υπό έρευνα είναι πρόσωπο που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον συλληφθέντα. Επίσης, στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σπίτια συγγενών της Πόλας Ρούπα, στην Καλαμάτα. Στο επίκεντρο, όμως, των ερευνών βρίσκεται η περιοχή των Κάτω Πατησίων και οι αρχές ευελπιστούν ότι θα αποκομίσουν ευρήματα που θα ωθήσουν την έρευνα σε νέες αποκαλύψεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή