Ερευνα για τις συνθήκες απόπειρας βιασμού

Ερευνα για τις συνθήκες απόπειρας βιασμού

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΤΡΑ. Τις ακριβείς συνθήκες της απόπειρας βιασμού σε βάρος μίας 15χρονης σε κοινότητα της Αιτωλοακαρνανίας ερευνούν Αστυνομία και Δικαιοσύνη. Ηδη έχουν συλληφθεί ένας 29χρονος και ένας 25χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για αρπαγή ανηλίκου.

Εκτός όμως από τους προαναφερομένους, συνελήφθη και ο 45χρονος πατέρας της ανήλικης, ο οποίος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες, μαζί με τον πατέρα της ανήλικης αλλά και τη 15χρονη, κάθονταν το βράδυ της περασμένης Πέμπτη σε καφετέρια του χωριού. Κάποια στιγμή, επειδή ήταν περασμένη η ώρα, ο 29χρονος και ο 25χρονος προθυμοποιήθηκαν να πάνε τη 15χρονη με το αυτοκίνητο στο σπίτι της. Ομως την οδήγησαν στην οικία του ενός εκ των συλληφθέντων και, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποπειράθηκαν να τη βιάσουν. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή κτύπησε το τηλέφωνο του ενός εκ των φερομένων ως δραστών και ειδοποιήθηκε ότι στενό συγγενικό του πρόσωπο είχε διακομιστεί εκτάκτως στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας. Οι δύο έφυγαν από το σπίτι και η ανήλικη επέστρεψε στο δικό της. Εκεί η 15χρονη μίλησε για το γεγονός και ακολούθησε καταγγελία και στην Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 29χρονο και τον 25χρονο.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου τους άσκησε ποινικές διώξεις, ενώ πήραν προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν αύριο, Τετάρτη. Οσον αφορά τον πατέρα της ανήλικης, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης εναντίον του, αφέθηκε ελεύθερος.

Στο μεταξύ, ένας 47χρονος υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθη χθες στην Ακράτα Αχαΐας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των βουλγαρικών αρχών για βιασμό ανήλικης στη χώρα του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Πατρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή