«Φαρ Ουέστ» η παραλιακή ζώνη της Χώρας Σφακίων

«Φαρ Ουέστ» η παραλιακή ζώνη της Χώρας Σφακίων

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H σύγκρουση συμφερόντων στάθηκε απ’ ό,τι φαίνεται αφορμή για να μετατραπεί η παραλιακή ζώνη της Χώρας Σφακίων σε… Φαρ Ουέστ. Τρεις άνδρες ηλικίας 53, 67 και 41 ετών ενεπλάκησαν σε θερμό επεισόδιο με φραστικές αντεγκλήσεις αρχικά και «βροχή» πυροβολισμών στη συνέχεια, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν από τις σφαίρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις εμπλεκόμενοι στο αιματηρό περιστατικό είχαν διαφορές οικονομικής φύσεως, δεδομένου ότι διαθέτουν πλοιάρια μεταφοράς τουριστών στις κοντινές παραλίες και παράκτιες περιοχές, όπως το Λουτρό, ο Λύκος, τα Μάρμαρα κ.λπ. Οι διαφορές που είχαν προκύψει από την εκμετάλλευση οδήγησαν σε σύγκρουση μέσα σε ταβέρνα των Σφακίων, ιδιοκτησίας του 41χρονου. Τα όπλα δεν άργησαν να… μιλήσουν, με αποτέλεσμα οι πρωταγωνιστές να τραυματιστούν. Δύο από αυτούς διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων σοβαρά τραυματισμένοι, ο ένας στον θώρακα, ο δεύτερος με τέσσερις σφαίρες στο πόδι και ο τρίτος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύματα στο γόνατο. Χθες εμφανίστηκε στο Νοσοκομείο Χανίων άλλος ένας τραυματισμένος, ο οποίος βρισκόταν στον τόπο του αιματηρού επεισοδίου, αλλά δεν συμμετείχε στη συμπλοκή. Ο άνδρας έχει τραυματιστεί ελαφρά στον ώμο και η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πάντως η Αστυνομία έδρασε άμεσα. Ανδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Χανίων, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, Αποκορώνου και Ρεθύμνου, μετέβησαν στην περιοχή για τη διατήρηση της ηρεμίας και τη διενέργεια της προανάκρισης. Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 22 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και ένα πλήρες φυσίγγιο, ενώ σε επαγγελματικό πλοιάριο ιδιοκτησίας του 53χρονου και του 67χρονου βρέθηκαν 84 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στα Σφακιά αλλά και στα δύο νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι οι τραυματισμένοι, προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις και αντίποινα. Αναβρασμός, όμως, επικρατεί στα Σφακιά και στους επισκέπτες, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες αυτού του όχι πρωτοφανούς αλλά πάντως κατακριτέου αιματηρού περιστατικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή