Διαμαρτυρία ενστόλων, στην πλατεία Κολοκοτρώνη

Διαμαρτυρία ενστόλων, στην πλατεία Κολοκοτρώνη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν τα σωματεία των ενστόλων στην πλατεία Κολοκοτρώνη, αντιδρώντας στις αλλαγές στην επικουρική ασφάλιση.

Οι ένστολοι κάνουν λόγο για «επώδυνες διατάξεις» στο πολυνομοσχέδιο, για τα ασφαλιστικά τους ταμεία που, όπως υποστηρίζουν, «τα οδηγούν ουσιαστικά στη διάλυσή τους με ολέθριες συνέπειες στη λειτουργία και των τριών Σωμάτων».
 
Σε κοινή ανακοίνωση των ομοσπονδιών σημειώνεται ότι «καλούνται τα Προεδρεία των Πρωτοβάθμιων να δράσουν καταλυτικά, παρεμβαίνοντας στα κατά τόπο γραφεία των βουλευτών, ιδίως της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντάς τους τις τεράστιες ευθύνες που επωμίζονται εφόσον δεν αποσυρθεί το επίμαχο άρθρο 221 για το ΤΕΑΠΑΣΑ και ψηφιστεί τελικά από το Β' Θερινό Τμήμα της Βουλής», σημειώνεται σε κοινή ανακοίνωση των ομοσπονδιών.
 
«Απαιτούμε από τους κ.κ. βουλευτές, να ακούσουν έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία, την καθολική απαίτηση των ενστόλων για απόσυρση του επίμαχου άρθρου», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή