ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε το αυτοκίνητο μαζί με παιδί 5 ετών

thessaloniki-eklepse-to-aytokinito-mazi-me-paidi-5-eton-2038823

Μετά από μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση εντοπίστηκε το κλεμμένο όχημα μαζί με το ανήλικο αγόρι, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε το αγοράκι, 5 ετών, που επέβαινε κατά το χρόνο της κλοπής αυτοκινήτου, στην Περαία Θεσσαλονίκης. Το παιδί είναι   καλά στην υγεία του και παρελήφθη από τους οικείους του. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Είχε προηγηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό του άγνωστου άνδρα που άρπαξε σταθμευμένο Ι.Χ., μέσα στο οποίο βρισκόταν το αγοράκι.

   Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε στις 2.30 μετά το μεσημέρι, στην Περαία Θεσσαλονίκης, όταν ο πατέρας του ανήλικου αγοριού άφησε προσωρινά έξω από κατάστημα το όχημα που οδηγούσε και μαζί μ' αυτό και τον γιο του, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια υπόθεσή του.
   Πάνω στη μίζα του Ι.Χ. αυτοκινήτου ήταν τα κλειδιά, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο δράστης, ο οποίος μπήκε στο όχημα (χρώματος και μάρκας Φορντ), το έβαλε μπρος και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση μαζί με το παιδί.
   Από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. που διενεργεί εκτεταμένες αναζητήσεις στην Περαία και στις όμορες περιοχές για να εντοπίσει τον δράστη.