Επιστολή Π. Ρούπα: Συνεχίζω την ένοπλη δράση

Επιστολή Π. Ρούπα: Συνεχίζω την ένοπλη δράση

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κείμενό της στο δικτυακό τόπο Indymedia, η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη δηλώνει ότι δεν παραδίδεται και ότι θα συνεχίσει την ένοπλη δράση.

Η επιστολή της Πόλας Ρούπα έρχεται στη δημοσιότητα αρκετές ημέρες μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη (16 Ιουνίου) και σε αυτήν τονίζει ότι θα συνεχίσει την ένοπλη δράση στα πλαίσια του  «Επαναστατικού Αγώνα». Στο κείμενό της ρίχνει τις ευθύνες για τους πυροβολισμούς στο Μοναστηράκι στις διωκτικές αρχές , λέγοντας ότι «ήταν εκείνοι που επέλεξαν να γίνει η συμπλοκή ανάμεσα στον κόσμο». Για τις προσπάθειες εντοπισμού τους Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «περνούσαμε δίπλα τους. Τους βλέπαμε και δεν μας έβλεπαν».

«Για όλα τα παραπάνω ήταν, είναι και θα είναι μια σοβαρή πολιτική απειλή για το καθεστώς. Για όλα τα παραπάνω αγωνιζόταν, αγωνίζεται και θα αγωνίζεται ο Επαναστατικός Αγώνας. Για όλα τα παραπάνω θα συνεχίσω να αγωνίζομαι», καταλήγει το κείμενο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή