Πρωτοβουλίες του ΣΚΑΪ για φάρμακα και ανακυκλώσιμες σακούλες

Πρωτοβουλίες του ΣΚΑΪ για φάρμακα και ανακυκλώσιμες σακούλες

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έμπρακτη αγάπη μας για τον πλησίον θα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε στον φετινό εορτασμό της Παναγίας. Σε περιοχές όπου ο Δεκαπενταύγουστος γιορτάζεται με ιδιαίτερη κατάνυξη, οι πιστοί θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό στους έχοντες ανάγκη. Η εν λόγω συμβολική προσφορά εντάσσεται στην πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ «Ολοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία», και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Επομένως, την Παρασκευή 15 Αυγούστου, σε καλάθι με ειδική σήμανση θα μπορεί ο καθένας μας να καταθέτει το δικό του «τάμα». Η συλλογή φαρμάκων θα λάβει χώρα στους προαύλιους χώρους της Παναγίας της Τήνου, της Εκατονταπυλιανής της Πάρου (στις 16 Αυγούστου), της Παναγίας Κανάλας της Κύθνου, της Σουμελά της Καστανιάς και στη Σπηλιανή της Νισύρου από τις 12 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

Το εορταστικό τριήμερο, παράλληλα, ενδείκνυται για την ενδυνάμωση της οικολογικής μας συνείδησης. Εξ ου και ο ΣΚΑΪ με την υποστήριξη της Ολυμπίας, της Νέας και της Εγνατίας Οδού θα μοιράσει την Πέμπτη 14 Αυγούστου, οπότε παραδοσιακά σημειώνεται μεγάλη «έξοδος» εκδρομέων, 60.000 σακούλες απορριμμάτων, προκειμένου οι εκδρομείς να πετούν μέσα σε αυτές τα σκουπίδια και όχι στον δρόμο. Η διανομή θα γίνεται μαζί με την απόδειξη των διοδίων στην Ελευσίνα, στις Αφίδνες, στην Ανάληψη και στον Πολύμυλο. Οι εν λόγω σακούλες, προσφορά του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας, είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, είναι βιοδιασπώμενες και μεταφέρθηκαν στα διόδια της Εγνατίας από την ACS.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή