Κορυφώνεται η έξοδος για το Δεκαπενταύγουστο

Κορυφώνεται η έξοδος για το Δεκαπενταύγουστο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου, οι οποίοι με κάθε μέσο εγκαταλείπουν τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η κίνηση εμφανίζεται σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ αντίστοιχη είναι και η κίνηση στις εθνικές οδούς, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται προβλήματα.

Από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας για το διάστημα 14 με 18 Αυγούστου, έχουν προγραμματιστεί 2.362 πτήσεις εκ των οποίων οι 44 είναι τσάρτερ και έκτακτες. Πέρυσι την ίδια περίοδο, ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 2.034, δηλαδή φέτος είναι κατά 16,12% περισσότερες.

Αντίστοιχη αύξηση σημειώνεται και στην έξοδο των οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας. Από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι 18.000 αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν εκτός της πρωτεύουσας, 16% περισσότερα από το 2013. Αντίθετα, στα διόδια των Αφιδνών υπάρχει μια ελαφρά πτώση στις διελεύσεις των οχημάτων με 11.541 οχήματα φέτος έναντι 11.743 πέρσι, από τις 12 τα μεσάνυχτα, ως τη 1 μμ σήμερα.

Με σχεδόν 100% πληρότητα κινούνται τα τρένα στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη, ενώ όπου απαιτηθεί, θα υπάρξουν ενισχύσεις στις αμαξοστοιχείες.

Τα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων παρουσιάζουν επίσης μεγάλη πληρότητα όπου τα κατά τόπους ΚΤΕΛ θα ενισχύσουν με έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή