Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική περιοχή της Ρόδου

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική περιοχή της Ρόδου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέθηκε υπό έλεγχο αργά το βράδυ της Τετάρτης η επικίνδυνη φωτιά που ξέσπασε στις 4 το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Σουλά στο χωριό Σορωνή της Ρόδου και η οποία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, προκλήθηκε από εμπρησμό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου σε συνεργασία με ιδιώτες, εθελοντές και κατοίκους της περιοχής που διέθεσαν βαρέου τύπου μηχανήματα, κατάφεραν να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς πριν αυτό επεκταθεί στη δασική περιοχή και πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Ρόδου Αγαπητός Πάλλας τόνισε ότι το σημείο και ο τρόπος που ξεκίνησε η φωτιά θεωρείται ιδιαίτερα περίεργο, γεγονός το οποίο εξετάζει προσεκτικά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη, ένα σινούκ, ένα ελικόπτερο και ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, εθελοντές και ιδιώτες.

Στην περιοχή θα παραμείνει για λόγους ασφαλείας ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή