Ως αύριο οι ενστάσεις για παιδικούς σταθμούς

Ως αύριο οι ενστάσεις για παιδικούς σταθμούς

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι και αύριο έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ενστάσεις οι μητέρες των παιδιών που έμειναν έξω από το πρόγραμμα των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών μέσω του ΕΣΠΑ 2014 – 2015. Τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), όπως και τα ονόματα των μητέρων που έχουν καταθέσει ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών. Μετά την εξέταση των ενστάσεων, τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά στις 31 Αυγούστου, ώστε οι γονείς να γνωρίζουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Οι μητέρες που θέλουν να υποβάλουν ένσταση θα πρέπει να απευθύνονται γραπτώς μέσω fax, email ή ταχυδρομείου. Οπως έχει γίνει γνωστό από το υπουργείο Εσωτερικών, όλες οι θέσεις σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς (σύνολο περίπου 89.000 δικαιούχοι) αναμένεται να καλυφθούν.

Οι ενστάσεις που θα σταλούν θα εξετασθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ενστάσεων. Θα γίνουν δεκτές μόνο εκείνες που θα έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τις 2 μ.μ. της 28ης Αυγούστου. Οι ενστάσεις θα πρέπει να αναφέρουν ρητά τον λόγο για τον οποίο γίνονται και να συνοδεύονται με το ανάλογο έγγραφο. Αλλαγή στις δομές που έχουν επιλεγεί ήδη από τις μητέρες δεν θα γίνουν δεκτές. Οι διευθύνσεις της ΕΕΤΑΑ στις οποίες θα πρέπει να απευθύνονται οι μητέρες ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους είναι: Γραφεία Αθηνών, Μυλλέρου 73-77, ΤΚ 10436, Αθήνα (για περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Δ. Ελλάδας, Αν. Μακεδονίας Θράκης, Β. Αιγαίου, Ν. Αιγαίου, Στ. Ελλάδας Πελοποννήσου). Γραφεία Κεντρικής Μακεδονίας: Πολυτεχνείου 39, 7ος όροφος – 54626, Θεσσαλονίκη (Κ. Μακεδονία). Γραφείο Θεσσαλίας, Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος 41222, Λάρισα (για Θεσσαλία, Δ. Μακεδονία, Ηπειρο, Ιονίων Νήσων).

Ηλεκτρονικά, ενστάσεις μπορούν να αποστέλλονται στο email [email protected]. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή