Θεσσαλονίκη: Ενταση μεταξύ μελών της Χ.Α. και αντιρατσιστικών οργανώσεων

Θεσσαλονίκη: Ενταση μεταξύ μελών της Χ.Α. και αντιρατσιστικών οργανώσεων

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένταση, με ανταλλαγή συνθημάτων και αντεγκλήσεις, ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και αντιρατσιστικών – αντιφασιστικών οργανώσεων, επικράτησε πριν από την έναρξη της τελετής ορκωμοσίας του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και των μελών του νέου περιφερειακού συμβουλίου, στον περίβολο του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ομάδα χρυσαυγιτών, που είχε εισέλθει από νωρίς στον περίβολο, υποδέχτηκε με χειροκροτήματα και συνθήματα τον περιφερειακό σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής, Νίκο Χρυσομάλλη.

Αμέσως, αντέδρασε η ομάδα μελών των αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων, που είχε μπει κι αυτή στο χώρο, ορισμένοι άνοιξαν πανό, με την υπογραφή «ΚΕΕΡΦΑ» (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή).

Στην ομάδα των αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών οργανώσεων βρίσκεται και ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Θανάσης Αγαπητός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή