Public: Όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά

Public: Όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά

2' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καταστήματα Public, (www.public.gr), σε εφοδιάζουν για τη νέα σχολική χρονιά, σ’ όποια τάξη κι αν πας! Και φέτος, τα Public είναι η μοναδική σου στάση για τις σχολικές αγορές, αφού διαθέτουν την απαραίτητη ποικιλία, ώστε με μία μόνον επίσκεψη να προμηθευτεί κανείς τα πάντα για όλη τη σαιζόν! Πουθενά αλλού δεν υπάρχει τέτοια γκάμα σε:

Συγκεκριμένα, τα Public έχουν δημιουργήσει 12 ξεχωριστά πακέτα (ένα για κάθε τάξη Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου) που περιλαμβάνουν όλα τους τα βιβλία.  Μπορείς να δεις και να παραγγείλεις τα ολοκληρωμένα πακέτα με όλα τα βιβλία του ΟΕΔΒ ή και καθένα ξεχωριστά, σε οποιοδήποτε κατάστημα Public ή στο link http://www.public.gr/cat/books/sholika-biblia/.

Παράλληλα, τα Public παρέχουν μία νέα υπηρεσία και σου δίνει τη δυνατότητα τα βιβλία σου να είναι  «ντυμένα» με προστατευτικό κάλυμμα για να βρίσκονται πάντα σε άψογη κατάσταση.

Ακόμη, μόνο στα Public, μπορείς να αποκτήσεις το πλήρες πακέτο γραφικής ύλης για το δημοτικό με όλα όσα θα χρειαστείς για τη νέα σχολική χρονιά. Επίλεξε το πακέτο «τα πρώτα μου εφόδια» με γραφική ύλη για την Α΄, Β΄ και Γ’ Δημοτικού ή το πακέτο «ο εξοπλισμός μου» για τις τρεις τελευταίες τάξεις για να μη χρειάζεται να αναρωτιέσαι τι πρέπει να έχεις μαζί σου, να ελέγχεις λίστες ή να ανησυχείς ότι θα σου λείπει κάτι!

Επίσης, στα Public θα βρεις μία τεράστια γκάμα από επώνυμα σχολικά σακίδια (Eastpak, με… 30 χρόνια εγγύηση!), και με διάσημους ήρωες (Disney, Pixar, Marvel, Hello Kitty, Barbie, κτλ), σε τιμές από 9,99 και κασετίνες σε χρώματα και σχέδια για όλα τα γούστα!

Παράγγειλε όλα τα απαραίτητα για το σχολείο και ζήτησε να τα παραλάβεις δωρεάν στο κατάστημα PUBLIC της γειτονιάς σου ή στο σπίτι σου σε 48ωρες. Για όλες τις παραγγελίες σε σχολικά είδη άνω των 35€ η αποστολή στο χώρο σου είναι δωρεάν.

Πρόγραμμα Παιδικών Εκδηλώσεων Επιστροφή στο Σχολείο σε όλα τα Public

Τα Public υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά με μια σειρά εκδηλώσεων για παιδιά που υπόσχεται να κάνει πιο ευχάριστη την επιστροφή στα θρανία. 

 

  • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GRIP  ΤΗΣ FABER-CASTELL

Οι μικροί μαθητές θα πάρουν το πιο cool μολύβι της αγοράς για μια δυνατή σχολική χρονιά

 

  • HOTWHEELS

Ζήστε τη μοναδική δράση των Hot Wheels! με εκπλήξεις και δώρα

 

  • ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

Η Πέππα μας επισκέπτεται στα Public για να διαβάσουμε μαζί ιστορίες!

 

  • MONSTER HIGH

Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό μάθημα monster πειραμάτων! Εκπλήξεις, τρομο-διπλώματα αποφοίτησης και δώρα MONSTER HIGH σας περιμένουν!

 

  • Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO®: γνώρισε τον Έμμετ Γνωρίστε τον ήρωα της ταινίας Έμμετ από κοντά και πάρτε συλλεκτικό Δίπλωμα κατασκευαστή LEGO®!

Κάθε 2ο Σάββατο στις 12.00, τα καταστήματα Public φιλοξενούν αγαπημένους παιδικούς ήρωες και δράσεις που θα ψυχαγωγήσουν τους μικρούς φίλους.

Αναζητήστε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων των Public στο Public blog http://blog.public.gr/.

Ψάχνεις τα πάντα για το σχολείο; Ψάξ’ τα στα Public. Αφού εδώ είσαι!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή