ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΣΑ: Στο «Ελπίς» για επείγοντα περιστατικά οι ανασφάλιστοι Αθηναίοι δικηγόροι

ΔΣΑ: Στο «Ελπίς» για επείγοντα περιστατικά οι ανασφάλιστοι Αθηναίοι δικηγόροι

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ελπίς», ανακοίνωσαν στο πλαίσιο της οφειλόμενης κοινωνικής αλληλεγγύης, την έναρξη της συνεργασίας τους, για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση και στους δικηγόρους, οι οποίοι για λόγους ανεξαρτήτους της θέλησής τους αδυνατούν να καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές και παραμένουν ανασφάλιστοι.

Έτσι, από αύριο Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014, το ανωτέρω νοσοκομείο θα παρέχει στους δικηγόρους του Ταμείου Υγείας Δικηγόρων Αθηνών που δεν είναι ασφαλισμένοι σε άλλο ασφαλιστικό ταμείο υγείας ή ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, δωρεάν παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα, για τα επείγοντα περιστατικά.

Η εισαγωγή στο νοσοκομείο «Ελπίς» θα γίνεται με προσκόμιση παραπεμπτικού από το Κοινωνικό Ιατρείο «Αποστολή» του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Αρχιεπισκοπής (www.mkoapostoli.com) και με σχετικό σημείωμα του ΔΣΑ.

Σε ανακοίνωσή του ο ΔΣΑ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το διοικητή του νοσοκομείου, το διοικητικό συμβούλιο και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και τονίζει ότι θα είναι στη διάθεσή τους για παροχή κάθε συνδρομής και διευκόλυνσης.