Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί για τα εγκαίνια της ΔΕΘ

Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί για τα εγκαίνια της ΔΕΘ

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστό θα παραμείνει και φέτος το κέντρο της Θεσσαλονίκης για αυτοκίνητα, ενόψει τον εγκαινίων της ΔΕΘ, αλλά και των καθιερωμένων συλλαλητηρίων, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα εφαρμοστούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Από αύριο, στις 6 το πρωί, μέχρι και στις 3 το απόγευμα της Κυριακής (7/9/2014) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης: Αγγελάκη, σε όλο το μήκος της, Λ. Στρατού, από Καυτατζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγ. Δημητρίου, Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου, Αγ.Δημητρίου, από Πλατεία Ευαγγελίστριας μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Φιλήμονος Δραγούμη, Γ. Λαμπράκη, από Εγνατία μέχρι Γ΄Σεπτεμβρίου, Αρμενοπούλου, από Μελενίκου μέχρι Εθν. Αμύνης, Ν. Γερμανού, από Πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Μ. Ανδρόνικου, από Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Προξένων, καθ’ όλο το μήκος της, Φιλήμονος Δραγούμη, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Κασσάνδρου, Κασσάνδρου, από Φιλήμονος Δραγούμη μέχρι Προξένων και Αγίας Τριάδος, από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι Β.Γεωργίου. Επίσης, απαγορεύεται η στάση – στάθμευση, στις οδούς Τσιμισκή και Εγνατία, καθώς και στη Λ.Νίκης.

Εξάλλου, μεθαύριο Σάββατο, από τις 14.00΄ σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων και μέχρι την ολοκλήρωσή τους, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης: Λ.Στρατού, από Καυτατζόγλου, μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.,Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου, Βασ. Όλγας, από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος, Βασ. Γεωργίου, από Αγίας Τριάδος μέχρι Μ. Ανδρόνικου, Λεωφ. Νίκης, καθ’ όλο το μήκος της. Κουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος της, Κ. Καραμανλή, από Κατσιμίδη μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου, Εγνατία, από Λαγκαδά μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου, Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου,. Κασσάνδρου, καθ’ όλο το μήκος της, Προξένων, καθ’ όλο το μήκος της, Φιλήμονος Δραγούμη, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Κασσάνδρου, Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος της και Αγίου Δημητρίου, από Λαγκαδά μέχρι Φιλήμονος Δραγούμη.

Εναλλακτικά, από τις 14.00 του Σαββάτου και μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εκδηλώσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται (από ανατολικά προς δυτικά), μέσω των οδών Κατσιμίδη – Περιφερειακής οδού – Αγ. Δημητρίου (όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν) – Ολυμπιάδος και από δυτικά προς ανατολικά , μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου – Λαγκαδά και Περιφερειακής οδού καθώς και από τη Λ. Νίκης, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή