Δούρου: Χάραξη νέας πορείας στην Περιφέρεια

Δούρου: Χάραξη νέας πορείας στην Περιφέρεια

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα με πολλαπλές ερμηνείες έστειλε χθες η νέα περιφερειάρχης Ρένα Δούρου κατά την επίσκεψή της στα γραφεία του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου του νομού Αττικής, του οποίου εκ της θέσεώς της είναι πρόεδρος.

Η κ. Δούρου ανέφερε ότι η παρουσία της στα γραφεία του Συνδέσμου σηματοδοτεί «μια νέα ρότα», χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίσει το σχέδιό της όσον αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής και τη στάση της στην εφαρμογή του περιφερειακού σχεδιασμού. «Είμαστε υπέρ της διαφάνειας και κατά της απαξίωσης του ανθρωπίνου δυναμικού και των υπηρεσιών. Μια απαξίωση που οδηγεί στον εκφυλισμό του ΕΔΣΝΑ σε μηχανισμό ανάθεσης εργολαβιών και διανομής αντισταθμιστικών και παράλληλα απειλεί τον δημόσιο χαρακτήρα της διαχείρισης απορριμμάτων. Η νέα περιφερειακή αρχή εμπιστεύεται τις δυνατότητες προσφοράς και την αίσθηση ευθύνης των εργαζομένων του Συνδέσμου στο πλαίσιο ενός νέου προτύπου διακυβέρνησης, με τους πολίτες για τους πολίτες προς όφελος της κοινωνίας και όχι ολίγων και των συμφερόντων τους», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή