Διευκολύνσεις από ΟΣΕ για ΔΕΘ

Διευκολύνσεις από ΟΣΕ για ΔΕΘ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης η Τραινοσε αυξάνει τη χωρητικότητα των θέσεων σε αρκετές από τις αμαξοστοιχίες της.

Καθημερινά, πραγματοποιούνται 7 δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν προς τη Θεσσαλονίκη και μέσω των προαστιακών γραμμών Λάρισα-Θεσσαλονίκη και Φλώρινα-Έδεσσα-Θεσσαλονίκη καθώς και μέσω των συνδέσεων με τον Βόλο, την Καλαμπάκα και την Αλεξανδρούπολη.

Για το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη με το τραίνο, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ σύμφωνα με την οποία μισθωμένο όχημα-ταξί θα τους αναμένει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σταθμό και θα τους μεταφέρει στον τελικό προορισμό, χωρίς αναμονές και κυρίως χωρίς πρόσθετες χρεώσεις, σε προκαθορισμένη τιμή ανά περιοχή σημαντικά χαμηλότερη από τη χρέωση του ταξίμετρου. Οι επιβάτες που το επιθυμούν, μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ κατά την αγορά του εισιτηρίου από το διαδίκτυο και από όλα τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή