Ορίστηκαν οι έξι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας

Ορίστηκαν οι έξι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ορίστηκαν σήμερα, με απόφαση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, οι έξι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες. Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Αριστειδόπουλο (Οικονομικών) , Γιώργο Αγγελόπουλο (Ανάπτυξης), Γιάννη Λύτρα (Υποδομών), Νίκο Υφαντή (Περιβάλλοντος), Παναγιώτη Πλατανιά (Αγροτικής Ανάπτυξης) και Αντώνη Χαροκόπο (Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Οι νέοι αντιπερειφερειάρχες προέρχονται και από τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδος, δηλαδή δύο από την Αχαΐα, δύο από την Ηλεία και δύο από την Αιτωλοακαρνανία.

Επίσης, βοηθοί περιφερειάρχη αναλαμβάνουν οι Κώστας Καρπέτας για θέματα ευρωπαϊκών και διεθνών σχέσεων και Παναγιώτης Μπράμος για θέματα ολυμπισμού, εθελοντισμού και αθλητισμού.

Ακόμη, πρόεδρος του συμβουλίου οδικής ασφάλειας, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Δριβίλας, πρόεδρος του συμβουλίου αγροτικής πολιτικής ο Σάκης Μαυρόγιαννης και πρόεδρος του συμβουλίου έρευνας και καινοτομίας ο Χρήστος Μπούνιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή