ΟΑΕΔ: Νέα εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων σε Αττική, Αχαΐα, Θεσ/κη

ΟΑΕΔ: Νέα εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων σε Αττική, Αχαΐα, Θεσ/κη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων υλοποιεί τις επόμενες ημέρες ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού στους νομούς Αττικής, Αχαΐας και Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε, το εργαστήριο ενεργοποίησης για τον Νομό Θεσσαλονίκης, θα υλοποιηθεί Τρίτη 16/9/2014 από τις 09:00 έως τις 14:30.

Το εργαστήριο ενεργοποίησης για το Νομό Αττικής, θα υλοποιηθεί Δευτέρα 22/9/2014 από τις 09:00 έως τις 14:30.

Το εργαστήριο ενεργοποίησης για το Νομό Αχαΐας, θα υλοποιηθεί Πέμπτη 25/9/2014 από τις 09:00 έως τις 14:30.

Μέσω των εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Ακόμη, μετά τη διεξαγωγή του εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Οι εγγραφές θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού, www.oaed.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή