Τεμάχισαν και έκαψαν το θύμα «στόχο» τους

Τεμάχισαν και έκαψαν το θύμα «στόχο» τους

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Ενα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα αποκαλύφθηκε χθες τις πρωινές ώρες, στην περιοχή του Αιγάλεω. Δίπλα σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα άνδρα ηλικίας περίπου εξήντα ετών. Ηταν καλυμμένο με σεντόνι και μαύρη σακούλα σκουπιδιών, ενώ ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας είχαν επιχειρήσει να κάψουν το διαμελισμένο πτώμα προκειμένου να καταστήσουν αδύνατη την αναγνώριση του νεκρού.

Ειδικότερα, η μακάβρια υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες τα ξημερώματα, όταν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη συμβολή των οδών Μούνδρου και Σαράφη για να σβήσουν φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε κάδο απορριμμάτων. Μετά την κατάσβεση, οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών το διαμελισμένο πτώμα «ενός λευκού άνδρα γύρω στα 60». Η σορός βρέθηκε τεμαχισμένη στη μέση, ενώ οι δράστες είχαν κόψει τα χέρια του θύματος από τους καρπούς προκειμένου να είναι αδύνατη η ταυτοποίηση του νεκρού άνδρα μέσω των δακτυλικών του αποτυπωμάτων. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα εκτίμησε πως το πιθανότερο είναι οι δράστες να χρησιμοποίησαν αλυσοπρίονο για να τεμαχίσουν τον άτυχο άνδρα. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε επίσης πως το θύμα είχε κάνει πρόσφατα εγχείρηση στην καρδιά.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας θεωρούν δεδομένο ότι η δολοφονία έλαβε χώρα σε άλλο τόπο από εκείνον που βρέθηκε το πτώμα. Η σακούλα και το σεντόνι με το οποίο ήταν καλυμμένο το πτώμα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για διερεύνηση.

Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς, οι δράστες τεμάχισαν και προσπάθησαν να κάψουν το πτώμα με προφανή σκοπό να καθυστερήσουν την ταυτοποίησή του και να βρουν χρόνο είτε να εξαφανιστούν είτε να εφεύρουν άλλοθι.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή