«Σπάρταθλον 2014»: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου

«Σπάρταθλον 2014»: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε εφαρμογή από το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου με σκοπό να διεξαχθεί ομαλά ο αγώνας δρόμου υπεραποστάσεως «Σπάρταθλον 2014».

Αναλυτικότερα, προσωρινή θα είναι η διακοπή της κυκλοφορίας στη νέα εθνική οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο από τις  07.00 έως 10.00 και συγκεκριμένα  σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών και Ιεράς Οδού (10ο χλμ, Δήμος Χαϊδαρίου) έως τη διασταύρωση των Διυλιστηρίων (15,6 χλμ, Δήμος Ασπροπύργου).

Από τις 07.30 έως 13.30 θα ισχύσει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους (άνω των 3,5 τόνων) στην παλαιά εθνική οδό, από τα Ναυπηγεία Ελευσίνας (27ο χλμ) έως την είσοδο-έξοδο των Μεγάρων στη νέα εθνική οδό (40ο χλμ).

Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των φορτηγών θα γίνεται μέσω της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Με 380 αθλητές η εκκίνηση 

Με την συμμετοχή 380 αθλητών και αθλητριών από 42 χώρες ξεκίνησε σήμερα το πρωί, ο διήμερος διεθνής αγώνας δρόμου απόστασης 246 χιλιομέτρων για την διαδρομή Αθήνα- Σπάρτη.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στην Ακρόπολη, μπροστά από το Ηρώδειο. Οι πρώτοι αθλητές αναμένεται να τερματίσουν μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα, στη Σπάρτη, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή