Κανονικά τα δρομολόγια από τα λιμάνια της Αττικής

Κανονικά τα δρομολόγια από τα λιμάνια της Αττικής

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανονικά πραγματοποιούνται από το μεσημέρι όλα τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ωστόσο μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν σε κάποια δρομολόγια ταχύπλοων και ενός επιβατηγού πλοίου για τις Κυκλάδες, λόγω ισχυρών ανέμων 7 με 8 μποφόρ που πνέουν σε κάποια νησιά του κεντρικού Αιγαίου.

Συγκεκριμένα το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού SEA JET 2" από Πειραιά, για Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Ίο-Θήρα που δεν έγινε σήμερα θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 7 το πρωί.

Το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού "ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ" από το λιμάνι της Σύρου θα γίνει αύριο στις 7 το πρωί για Κέα Λαύριο.

Επίσης το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού ΚΑΤ "ΧΑΙΣΠΙΝΤ 5" θα αναχωρήσει αύριο στις 10 παρά τέταρτο από το λιμάνι του Ηρακλείου, για Θήρα-Νάξο-Πάρο-Μύκονο.

Από το λιμάνι της Ρόδου για Σύμη-Κω-Κάλυμνο-Λέρο-Λειψούς-Πάτμο θα αναχωρήσει αύριο επίσης στις 8:30 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό "ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΠΡΑΪΝΤ" .

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή