Απεβίωσε ο φίλαθλος του Εθνικού που τραυματίστηκε στο γήπεδο

Απεβίωσε ο φίλαθλος του Εθνικού που τραυματίστηκε στο γήπεδο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, το πρωί της Δευτέρας, ο φίλαθλος του Εθνικού Πειραιά, Κώστας Κατσούλης, ηλικίας 47 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση  εδώ και δύο βδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας.

Ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο έπειτα από επεισόδια που έγιναν στον αγώνα του Εθνικού με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Είχε διαγνωστεί με «βαριά εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος χωρίς εμφανή ύπαρξη σωματικών κακώσεων».

Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί τρία άτομα, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροήν και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροήν και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Ο τέταρτος κατηγορούμενος, ηλικίας 22 ετών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όταν αγωνίζεται η ομάδα του Ηροδότου.

Ωστόσο και στους τέσσερις έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή