Υποτροφίες για πρωτοετείς φοιτητές από ΟΤΕ-COSMOTE

Υποτροφίες για πρωτοετείς φοιτητές από ΟΤΕ-COSMOTE

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είκοσι (20) υποτροφίες ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€)  και τριάντα (30) τιμητικές διακρίσεις ύψους τριών χιλιάδων ευρώ (3.000€)  η καθεμία, για πρωτοετείς φοιτητές προκηρύσσουν και φέτος ο ΟΤΕ και η COSMOTE. Για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά συνεχίζουν να στηρίζουν νέους φοιτητές, για να ανταπεξέρχονται στις οικονομικές δυσκολίες και να μπορούν να επικεντρώνονται στις σπουδές τους. Φέτος, οι δύο εταιρείες αύξησαν τον αριθμό των τιμητικών διακρίσεων και το ποσό που αντιστοιχεί σε καθεμία από αυτές.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ–COSMOTE 2014, απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους. Βασικό κριτήριο για τη συμμετοχή υποψηφίων στο πρόγραμμα είναι να σπουδάζουν σε Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, με γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τουλάχιστον δεκαέξι (16) και άνω.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.ote-cosmote-scholarships.gr, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, έως και τις 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17:00. Στην αναλυτική προκήρυξη, που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του προγράμματος, περιγράφονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα.

Οι Υποτροφίες ΟΤΕ-COSMOTE υλοποιούνται από το 2002, και μέχρι σήμερα, έχουν συνολικά απονεμηθεί 146 υποτροφίες και 283 τιμητικές διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 2,4 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό θεσμό που εντάσσεται στο ευρύτερο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιούν οι δύο εταιρείες, για το οποίο περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στο http://www.ote-cosmote-cr2013.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή