H πλαστή ταυτότητα με την οποία ο Σταμπούλος νοίκιασε το διαμέρισμα στην Κυψέλη

H πλαστή ταυτότητα με την οποία ο Σταμπούλος νοίκιασε το διαμέρισμα στην Κυψέλη

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τέσσερις φωτογραφίες της πλαστής αστυνομικής ταυτότητας με την οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, ο Αντώνης Σταμπούλος είχε νοικιάσει διαμέρισμα στην Κυψέλη.

Η ταυτότητα βρέθηκε σήμερα στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, μετά τη σύλληψη του κατηγορούμενου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Σταμπούλου.

Το πλαστό Δελτίο φέρει αριθμό ΑΑ 011583 και φέρεται να έχει εκδοθεί την 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, με τα στοιχεία Τσέργας Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα, που αντιστοιχούν σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, που δε σχετίζεται με την ερευνώμενη υπόθεση.

Επιπλέον, φέρει επικολλημένη φωτογραφία άνδρα, που προσομοιάζει με τον Σταμπούλο και δεν ανήκει εμφανώς στον πραγματικό κάτοχο.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών. Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για την υπόθεση συνεχίζονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή