Κικίλιας: Οδύνη και θλίψη για τον θάνατο του αστυνομικού

Κικίλιας: Οδύνη και θλίψη για τον θάνατο του αστυνομικού

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, Δημήτρης Κατσιώνης, έχασε τη ζωή του όταν, χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια ελέγχου στη λεωφόρο Κηφισού στου Ρέντη απέναντι από το ΙΚΕΑ παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Ο άτυχος αστυνομικός που έπεσε στο οδόστρωμα παρασύρθηκε και από δεύτερο ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αστυνομικός, ηλικίας 32 ετών, μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό του, είχαν σταματήσει για έλεγχο ένα ύποπτο όχημα. Η κυκλοφορία στη λεωφόρο διακόπηκε, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο παρέλαβε τον άτυχο αστυνομικό και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Την οδύνη και τη θλίψη του εξέφρασε, με δήλωση του, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας για τον θανάσιμο τραυματισμό, εν ώρα υπηρεσίας, του ειδικού φρουρού.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κικίλιας δήλωσε πως «όλοι γνωρίζουν τον αγώνα και την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά χιλιάδες αστυνομικοί σε κάθε γωνιά της χώρας για την προστασία των πολιτών και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για την απροσδόκητη απώλεια του ειδικού φρουρού, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του. Αυτές τις στιγμές η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στη σύζυγο και στο παιδί του ειδικού φρουρού της Ομάδας ΔΙΑΣ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή