Τρελή πορεία νταλίκας στον Κηφισό – μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία

Τρελή πορεία νταλίκας στον Κηφισό – μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νταλίκα με φορτίο αλευριού εξετράπη της πορείας της στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε οκτώ ΙΧ αυτοκίνητα και ένα σχολικό βαν, το οποίο δεν μετέφερε μαθητές εκείνη την ώρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την καραμπόλα τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο και η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα προς Πειραιά διεξάγεται από την αριστερή και μεσαία λωρίδα, η οποία δόθηκε πριν από λίγη ώρα στην κυκλοφορία.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις εννιά το πρωί, όταν ο οδηγός της νταλίκας, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αλλάξει κατεύθυνση, ενώ κινείτο επι της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, κοντά στην έξοδο της Αττικής οδού. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αφού έπεσε πάνω σε οκτώ ΙΧ και ένα λεωφοφορείο, ανέβηκε στο κράσπεδο του δρόμου και ακινητοποιήθηκε. Ταυτόχρονα, τα σακιά με αλεύρι που μετέφερε χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας έπεσαν απο την νταλίκα γεμίζοντας το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός δήλωσε ότι "δεν έπιασαν" τα φρένα του και αναγκάστηκε να ανέβει στο κράσπεδο για να αποφύγει τα χειρότερα. Το ένα απο τα 8 ΙΧ αυτοκίνητα κατεστράφη ολοσχερώς και τα υπόλοιπα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Κηφισίας λόγω πτώσης δέντρου

Ουρά χιλιομέτρων έχει δημιουργηθεί στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα καθόδου προς την Αθήνα, καθώς ένα δέντρο που έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ, εμπόδιζε την κυκλοφορία. Το συμβάν σημειώθηκε στο ύψος του Κολλεγίου στη Φιλοθέη, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας.

Το δέντρο έχει ήδη απομακρυνθεί από το σημείο, έχουν δοθεί δύο λωρίδες, ωστόσο το πρόβλημα στην κυκλοφορία παραμένει. 'Αλλωστε, η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισίας ήταν ήδη αυξημένη, λόγω του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα στην Αθηνών-Λαμίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή