Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας σε τροχαία στην παλαιά εθνική οδό Θήβας – Λιβαδειάς

Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας σε τροχαία στην παλαιά εθνική οδό Θήβας – Λιβαδειάς

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός, είναι ο απολογισμός τροχαίων ατυχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Θήβας – Λιβαδειάς, κοντά στα Βάγια της Βοιωτίας.

Πρόκειται για δύο θανατηφόρα δυστυχήματα και ένα τρίτο με σοβαρό τραυματισμό, που εξελίχθηκαν μέσα σε διάστημα 45 λεπτών και σε απόσταση 300 μέτρων μεταξύ τους.

Ειδικότερα, χθες στις 7 το βράδυ ένα φορτηγό αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε προπορευόμενο γεωργικό ελκυστήρα, που οδηγούσε αγρότης, 40 ετών, από την περιοχή. Με την πρόσκρουση τα δύο οχήματα έφυγαν από το δρόμο και ανετράπησαν μέσα σε χωράφι. Λίγο αργότερα αστυνομικοί και πυροσβέστες εντόπισαν νεκρούς τους δύο οδηγούς, τον 61 ετών οδηγό του φορτηγού και τον 42 ετών οδηγό του τρακτέρ.

Την ώρα εκείνη στο συγκεκριμένο σημείο άρχισαν να συγκεντρώνονται διερχόμενοι, είτε για να βοηθήσουν, είτε για να δουν τι συνέβη. Έτσι, μισή ώρα αργότερα ένας άνδρας, 47 ετών. προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, χωρίς όμως να δει ότι εκείνη τη στιγμή στον συγκεκριμένο δρόμο εκινείτο άλλο αυτοκίνητο με οδηγό, 37 ετών. Το ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε τον πεζό. Το κακό, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί.

Οι αστυνομικοί της περιοχής είχαν πάρει μέτρα στην ευρύτερη περιοχή για την εκτροπή της κίνησης. Μεταξύ αυτών και ένας αστυνομικός, 40 ετών, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ο οποίος ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία, ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό 34 ετών, κάτω από άγνωστες συνθήκες παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό, που αρχικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι η παλιά εθνική οδός Λαμίας – Αθηνών, στο συγκεκριμένο σημείο, μεταξύ Θήβας και Λιβαδειάς, σηκώνει μεγάλο βάρος κυκλοφορίας, αφού οι οδηγοί βαρέων οχημάτων στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τα διόδια κινούνται από το παλιό εθνικό δίκτυο, με συνέπεια να υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλος όγκος διερχόμενων οχημάτων.

Πριν από δέκα μέρες, είχε γίνει συνάντηση των δημάρχων της περιοχής, οι οποίοι είχαν διαπιστώσει το μεγάλο πρόβλημα, καθώς αυτή την περίοδο εκτός από τα βαριά οχήματα, που συνεχίζουν να κυκλοφορούν στους δρόμους, θα βρίσκονταν και αγροτικά μηχανήματα, λόγω της συλλογής του βαμβακιού. Είχαν εκφράσει μάλιστα φόβους ζητώντας πρόσθετα μέτρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή