ΕΛΕΠΑΠ: Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Gala Όπερας

ΕΛΕΠΑΠ: Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Gala Όπερας

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Χριστούγεννα στην ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) ξεκινούν την 1η Δεκεμβρίου. Ο Μότσαρτ, ο Στράους, ο Βέρντι, ο Μπιζέ με την Κάρμεν του και πολλοί ακόμα μεγάλοι κλασικοί συνθέτες θα είναι παρόντες μέσα από τα έργα τους σε ένα αξέχαστο ταξίδι που διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Ένα χριστουγεννιάτικο Gala Όπερας λίγες μέρες πριν τα αληθινά Χριστούγεννα φτάσουν σε όλα τα παιδιά που στηρίζει με το έργο της η ΕΛΕΠΑΠ εδώ και 77 χρόνια.

Αν δεν μπορείτε να ανοίξετε την αγκαλιά σας για να χωράει περισσότερα από 1.500 παιδιά με αναπηρία, σίγουρα μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας σε μία βραδιά με αριστουργηματικά ντουέτα, solo και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τις πιο διάσημες παρτιτούρες του κόσμου.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της NEPIT, υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη, η μεσόφωνος Ειρήνη Καράγιαννη, η υψίφωνος Βασιλική Καραγιάννη, ο βαρύτονος Χάρης Ανδριανός και ο τενόρος Βασίλης Καβάγιας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής καθώς, επίσης, και σολίστ του μπαλέτου που θα χορέψουν σε ντουέτα κάποια από τα πιο αναγνωρίσιμα βιενέζικα βαλς, χορογραφημένα από το διευθυντή μπαλέτου της Λυρικής Σκηνής, Ρενάτο Τζανέλλα.

Αν η ΕΛΕΠΑΠ μπορεί να φέρει τα Χριστούγεννα την 1η Δεκεμβρίου στη Στέγη με ένα χριστουγεννιάτικο Gala Όπερας, εσείς είστε εκείνοι που θα χαρίσουν στα παιδιά της τις πιο όμορφες γιορτές για μία ακόμη χρονιά.  

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ.

Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου

Κεντρική Σκηνή Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών

Ωρα έναρξης: 20:30

Διάρκεια: 90’

Τιμές εισιτηρίων: €25 | €40 | €65

Πληροφορίες:

– ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ: 210 900 5 800

– ΕΛΕΠΑΠ: 210 72 54 726

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή