Βρέθηκε καλάσνικοφ σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Βρέθηκε καλάσνικοφ σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ εντόπισε η αστυνομία σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην οδό Φλέμινγκ 39, στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο φέρεται να ανήκει σε έναν εκ των δύο εμπλεκομένων σε καταδίωξη μοτοσικλέτας το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, όπου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν ένα άτομο.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε στις 10.30 μ.μ. ύστερα από σήμα που πήραν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να ελέγξουν τους επιβάτες μοτοσικλέτας στην οδό Κώστα Βάρναλη στη Ν. Ιωνία. Στη θέα των αστυνομικών, οι δύο ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό με κοντόκαννο καλάσνικοφ. Καταδιώχθηκαν μέχρι τη Μεταμόρφωση, όπου τελικά η μοτοσικλέτα ανετράπη.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον οδηγό, ωστόσο, ο συνεργός του κατάφερε να αρπάξει τη μηχανή και να ξεφύγει.

Ο συλληφθείς είναι 33 ετών, έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε τον περασμένο Ιούλιο. Πιθανολογείται ότι μαζί με τον συνεργό του θα επιχειρούσαν να ληστέψουν πρακτορείο ΟΠΑΠ, το οποίο βρισκόταν κοντά στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η καταδίωξη στην οδό Κώστα Βάρναλη στη Ν. Ιωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή