Επιδείνωση καιρού με έντονες βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση καιρού με έντονες βροχές και καταιγίδες

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομέων για το βράδυ της Κυριακής, τη Δευτέρα και την Τρίτη, εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Συγκεκριμένα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ και από τα νοτιοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία τη Δευτέρα θα επεκταθούν στην ανατολική και νότια χώρα. 

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις βραδινές ώρες σήμερα Κυριακή (07-12-2014) στη Νότια Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη (κυρίως στις δυτικές περιοχές).

Τη Δευτέρα (08-12-2014) τα έντονα φαινόμενα της προηγούμενης παραγράφου που πρόσκαιρα θα συνοδεύονται από ισχυρούς άνεμους θα επηρεάσουν την Ανατολική Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Ενώ, μεθαύριο Τρίτη (09-12-14) τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή