Προφυλακιστέος ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά

Προφυλακιστέος ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πάθος του για τον τζόγο απέδωσε την υπεξαίρεση 800.000 ευρώ μέσα σε ένα μήνα, ο έως πρότινος Πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας του Αγίου Κοσμά, που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ειδικό ανακριτή Διαφθοράς Κωνσταντίνου Σαργιώτη, καθώς από την κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε με εντολή της επικεφαλής των εισαγγελέων Διαφθοράς Ελένης Ράϊκου, εντοπίστηκε μαύρη τρύπα στο ταμείο του Κέντρου και 800 χιλιάδες ευρώ να έχουν κάνει φτερά. Η έρευνα συνεχίζεται καθώς και άλλα ποσά μπορεί να έχουν υπεξαιρεθεί.

Η υπόθεση ξεκίνησε με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, όταν εργαζόμενοι στον Άγιο Κοσμά διαμαρτυρήθηκαν ότι ήταν για μήνες απλήρωτοι. Ο έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος που διενεργήθηκε, αμέσως, από το ΣΔΟΕ άνοιξε την πόρτα του εισαγγελέα στην υπόθεση. Ο κατηγορούμενος για την υπεξαίρεση, που διετέλεσε Πρόεδρος του Κέντρου ένα χρόνο και κάποιους μήνες, προσκόμισε για να καταδείξει το πάθος του για τον τζόγο, το παρουσιολόγιο στα καζίνο Πάρνηθα και Λουτρακίου, όπου ήταν σχεδόν καθημερινός πελάτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή