Μ. Λάτση: Κατασκευασμένες ειδήσεις τα περί δείπνου με Τσίπρα και Αγγελοπούλου

Μ. Λάτση: Κατασκευασμένες ειδήσεις τα περί δείπνου με Τσίπρα και Αγγελοπούλου

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ανυπόστατες και κατασκευασμένες ειδήσεις» χαρακτήρισε η κ. Μαριάννα Λάτση τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Π. Κουκουλόπουλου ότι υπάρχουν φωτογραφίες από δείπνο του κ. Αλ. Τσίπρα με τις κ. Μ. Λάτση και Γιάννα Αγγελοπούλου. «Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη. Πολύ περισσότερο καθώς με λύπη διαπιστώνω ότι η τακτική της σιωπής, στα όσα τόσο αδίκως αναφέρονται και γράφονται τελευταίως, τείνει να παρερμηνεύεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διολίσθηση του τόπου στην επικίνδυνη ατραπό της ανεύθυνης ισοπέδωσης των πάντων στον βωμό της πολιτικής διαμάχης», αναφέρει η κ. Λάτση, που καταλόγισε στον κ. Κουκουλόπουλο «κάκιστης ποιότητας χιούμορ» και «τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας».

Ο κ. Κουκουλόπουλος απάντησε λέγοντας ότι δεν τον αφορούν οι κατηγορίες της κ. Λάτση, την οποία, όπως είπε, «πολύ απλά δεν γνωρίζω, ούτε τη συνάντησα ποτέ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή