Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική από την έντονη βροχόπτωση

Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική από την έντονη βροχόπτωση

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που συνεχίζεται σε πολλές περιοχές της Αττικής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 125 κλήσεις για βοήθεια και συγκεκριμένα για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων. Στους δρόμους επιχείρησαν σήμερα 56 συνεργεία με 120 πυροσβέστες. Οι παρεμβάσεις των πυροσβεστών έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί αυτή την ώρα.

Ουρές αυτοκινήτων εκατοντάδων μέτρων έχει προκαλέσει σε διάφορα σημεία του λεκανοπέδιου της Αττικής, εξαιτίας της βροχόπτωσης που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από χθες νωρίς το απόγευμα. Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί έως τώρα συνολικά 48 κλήσεις για άντληση υδάτων και 20 για κοπές δέντρων.

Το οδόστρωμα στον περιφερειακό του Αιγάλεω, στο ύψος των διυλιστηρίων, πλημμύρισε και στα δύο ρεύματα, ενώ βράχος έπεσε στην οδό Δωριέων στο Ντράφι, καθιστώντας την κυκλοφορία των οχημάτων προβληματική.

Στη λεωφόρο Θηβών και στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ίλιον, η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε καθίζηση του οδοστρώματος.

Επιπλέον, λόγω της επίθεσης στην πρεσβεία του Ισραήλ τα ξημερώματα, στον ανισόπεδο κόμβο Κατεχάκη-Κηφισίας διενεργήθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ωστόσο, περίπου στη μία το μεσημέρι αποκαστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή