Ανετράπη νταλίκα με νοσοκομειακά υλικά στην Εγνατία

Ανετράπη νταλίκα με νοσοκομειακά υλικά στην Εγνατία

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απομάκρυνσης νταλίκας που μετέφερε νοσοκομειακά υλικά και ανετράπη τα ξημερώματα στην έξοδο της Εγνατίας Οδού προς την εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου ΤΙΤΑΝ.

Το βαρύ όχημα οδηγούσε ένας Βούλγαρος υπήκοος, ο οποίος και τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της πόλης.

Το όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα από την πορεία του και αναποδογύρισε. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές, καθώς, όπως έγινε γνωστό, το φορτηγό, με βουλγαρικές πινακίδες, μετέφερε χημικές ουσίες.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛ.ΑΣ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, δεν υπήρξε πρόβλημα διαρροής επικίνδυνων ουσιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο της ανατροπής (ρεύμα προς Αθήνα) μέχρι πριν από λίγο διεξαγόταν με δυσκολία και με τη συνδρομή ρυθμιστών τροχονόμων που βρίσκονται στο σημείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή