Θύματα ληστείας ηλικιωμένοι με την απειλή πυρωμένου σίδερου

Θύματα ληστείας ηλικιωμένοι με την απειλή πυρωμένου σίδερου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα ληστείας με την απειλή πυρωμένου σίδερου έπεσε ξημερώματα Κυριακής ζευγάρι ηλικιωμένων στην περιοχή Καμένα Καλύβια κοντά στα Στύρα Ευβοίας.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων, οι δράστες ήταν δύο και αφού πρώτα ξυλοκόπησαν άγρια τον 78χρονο άνδρα του προκάλεσαν έγκαυμά στο πρόσωπο με πυρωμένο σίδερο προκειμένου να τον εξαναγκάσουν να τους παραδώσει αποταμιεύσεις του. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες διέφυγαν με λεία περίπου 500 ευρώ. Την έρευνα για το συμβάν ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής καθώς η χρήση πυρωμένου σίδερου ως όπλο παραπέμπει στη μεθοδολογία σπείρας ληστών που δρα στην Αττική, αν και αρμόδιοι αστυνομικοί αποδίδουν το συμβάν της Κυριακής σε μιμητές.

Πάντως, η εσφαλμένη, όπως αποδείχθηκε ενημέρωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό (καταχωρήθηκε ως κλοπή και όχι ληστεία) προκάλεσε κραδασμούς στο εσωτερικό του σώματος. Διετάχθη η διενέργεια Ε.Δ.Ε. ενώ πιθανή θα πρέπει να θεωρείται μετακίνηση του επικεφαλής αξιωματικού της περιοχής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή